Title of a News Article

Çelikcan: “Hizmet Etmek Mutlu Ediyor”

Yüreğir Belediyesi Başkanı Mahmut Çelikcan, Yol Çalişmalarini İnceledi.

Çelikcan: “Hizmet Etmek Mutlu Ediyor”
banner206
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan vatandaşlara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Yunusoğlu Hacı Ali Mahallesinde yapılan yol çalışmalarını inceleyen Başkan Çelikcan yol çalışmalarının kesintisiz olarak devam edeceğini belirtti. Görev yaptığı süre içerisinde 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla yol çalışması yaptığını belirten Çelikcan, “Bugüne kadar 435 bin ton asfalt, 1 milyon metre kare asfalt çalışması yapıldı. Yüreğir’de yol sorunun büyük ölçüde çözdük. Çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz” dedi.
Yüreğir’de yol çalışmalarının bir kaç koldan devam ettiğini belirten Çelikcan, Dadaloğlu Mahallesi’nde kaplama çalışmalarının tamamlandığını, Yunusoğlu Hacı Ali Mahallesi’nde asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Yol ekiplerinin yeni yolların açılması ve yeni açılan yollara stabilize serilmesi işlerine devam ettiğini belirten Başkan Çelikcan “Ekiplerimiz bir tarafta kaplama çalışmasını devam ettirirken diğer taraftan da köylerde çalışmalarını sürdürüyor. Yüreğir’in bütün mahallelerine eşit hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Hizmet etmek bizi mutlu ediyor” diye konuştu.
Yapılan yolların dayanıklı ve uzun süre kullanılması için büyük çaba harcadıklarını belirten Başkan Çelikcan “Yaptığımız yollar karayolları standardında. Kullandığımız malzemelere ve yapılan işçiliğe çok dikkat ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yunusoğlu Hacı Ali Mahallesi Muhtarı Yusuf Pamuk ve vatandaşlar Başkan Çelikcan ve çalışan ekiplere teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195