Title of a News Article

Çiçekçilerde 24 Kasım Hazırlığı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren çiçekçiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gelecek talepleri karşılamak için günler öncesinden hazırlıklara başladığı.İlçede çiçek satışı yapan Maksut Bildirici, bütün özel...

Çiçekçilerde 24 Kasım Hazırlığı
banner206
Bitlis’in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren çiçekçiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gelecek talepleri karşılamak için günler öncesinden hazırlıklara başladığı.
İlçede çiçek satışı yapan Maksut Bildirici, bütün özel gün ve gecelerde olduğu gibi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle de önceden hazırlık yaptıklarını söyledi. Bildirici, karanfil ve gül çeşitlerinin en çok talep edilen çiçekler olduğunu belirtti. Öğretmenler Günü nedeni ile gül ve karanfilin yanı sıra diğer çiçek çeşitlerini de artırdıklarını ifade eden Bildirici, "Öğretmenler Günü için şimdiden sipariş verenler var. Yaklaşan Öğretmenler Günü öncesinde hem yeni çiçekler getirdik hem de çeşitliliği daha da artırdık. Zaten her zaman canlı çiçek bulunduruyoruz. Fakat bu gibi özel günlerde çiçeklere olan talep daha da artıyor. Bu nedenle günler öncesinden sipariş verenlerde oluyor. İş yerimizde şu anda gül çeşitleri; karanfil, papatya çiçeği, saksı çiçekleri, tropikal çiçekler ve daha birçok çeşit çiçek bulunuyor. Tabi Öğretmenler Günü gibi özel günlerde bizim işlerde iyi derecede artış oluyor. Ayrıca sipariş üzerine aranjmanla birlikte çiçeklerinizi istediğiniz yere teslim edebiliyoruz. Şimdiden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum" dedi.
Bildirici, her zevke ve bütçeye göre ellerinde çeşitli renklerde çiçek bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195