Title of a News Article

Akçakale'de bir rekor daha...

Akçakale'de bir rekor daha...
banner206

Akçakale, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’ye en yüksek oy veren ilk 3 ilçeden biri oldu. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçe halkına desteği için teşekkür ederek “Bu teveccühe layık olabilmek için kapı kapı dolaştık, her gönüle dokunduk. Şahsım ve partim adına ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “14 Mayıs’ta yeniden tarih yazacağız” demişti ve dediği oldu.

Akçakale, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 90’nın üzerindeki oy oranı ile tam destek verdi. Bu oranla ilçe ülke genelinde AK Parti’ye en çok destek veren ilk 3 ilçeden biri oldu.

Gece gündüz demeden seçim çalışmaları yürüten ve ilçede adeta kapı kapı dolaşarak partisine destek isteyen Başkan Yalçınkaya sonuçtan duyduğu memnuniyeti yazılı mesajında şu sözlerle dile getirdi:

“Öncelikle 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor; seçim sürecinde görev yapan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

Seçim sürecinde Akçakale’mde kapı kapı dolaşıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimizin ve belediyemizin başarılı çalışmalarını anlattık. Ömrünü siyasetle geçirmiş, evvelden bu yana davasından asla vazgeçmemiş, milletvekilliği ve belediye başkanlığı görevim boyunca şehrimizi hep ileriye taşıma gayretinde olan bir kardeşiniz olarak sizlerden partimize destek istedik.

Seçimlerde teveccühünüz bizi bir kez daha mutlu etti. Ülke genelinde en yüksek oy oranı ile AK Parti’mize desteğiniz tam oldu. Yine tarih yazdık. Teşekkürler Akçakale’m.

Bu teveccühe layık olabilmek için ilçemizi sınırda yıldız ilçe yaratma adına durmaksızın çalıştık, ilkleri sizlerle buluşturduk, kapı kapı dolaştık, her gönüle dokunduk. Daha yürüyecek çok yolumuz var.

Şahsım ve partim adına bize olan inancınızdan dolayı ilçe halkıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195