Title of a News Article

Akçakale'de gerginlik! Balyozla saldırdılar

Akçakale'de gerginlik! Balyozla saldırdılar
banner206

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kaçak yapıya izin vermeyen Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'nın yakınına ait olan bir iş yerine demir balyozlu ve sopalı saldırı gerçekleşti. 

Olay, Akçakale ilçesi Atatürk mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ilçede bir vatandaş kaçak yapı yapmak istedi, fakat kaçak yapıya engel olan belediye çalışanları Başkan Yalçınkaya'nın talimatları doğrultusunda buna müsade etmedi. Duruma öfkelenen yapı sahipleri, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'ya olan öfkelerini yakınlarından çıkarmaya çalıştı.

DEMİR BALYOZLA SALDIRDILAR! 

Kaçak yapıya müsade etmeyen Başkan Yalçınkaya'nın yakınlarına ait olduğu öğrenilen iş yerine demir balyoz ve sopalarla saldıran grup cam çerçeveyi aşağıya indirdiler. Bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedilen görüntülerde saldırı anı saniye saniye kaydedildi. Saldırıyı gerçekleştiren şahıslar motosikletle sözlü hareketlerde bulunarak olay yerinden kaçtıkları görüldü.

Yaşanan saldırı olayı sonrası bölgeye gelen polis ekipleri yaptıkları incelemeler sonrası şahısların yakalanması için çalışma başlattı. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2022, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195