Title of a News Article

Akçakale'de spor hamlesi...

Akçakale'de spor hamlesi...
banner206

Akçakale'de çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı bir yaşam geçirmelerini sağlamak için spor tesisi hamlesi başlatıldı. Kırsalda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya tesislerin yılbaşına kadar hizmete gireceğini müjdeledi.

Akçakale Belediyesi, merkez ve kırsal ayırt etmeksizin hayata geçirdiği projelerle spora destek veriyor.

İlçede özellikle çocuk ve gençlerin daha iyi yetişmeleri, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan sporla korunmalarını hedefleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, merkez ve kırsal dahil olmak üzere 5 adet halı saha ve 10 adet basketbol sahası yapılması talimatını verdi. Fizibilite çalışmalarının ardından ilgili yetkililer sahaya indi ve spor tesisleri için iş makineleri çalışmaya başladı.

BAŞKAN YALÇINKAYA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Yalçınkaya da Sevimli Kırsal Mahallesi’ne giderek burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yalçınkaya konuya dair yaptığı açıklamada sahaların yılbaşına kadar vatandaşların hizmetinde olacağını şu sözlerle duyurdu:

“GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Merkez ve köyler hepsi bizim hem aşkımız hem sevdamız. Sevimli bunların içerisinde en önde ve en büyük köylerimizden birisi. Önce beton asfaltın yaptık ondan sonra da bugün hem basketbol hem de halı sahasını yapıyoruz. Köylerde 10 basket 5 de halı saha kurulmaya başlandı. Bunlar da yılbaşına kadar faal hale gelecek. Çocuklarımıza, insanımızı, gençlerimize spor gerekli. Bütün bu ihtiyaçlarını karşılayacak. Burası çok büyük bir köy buraya gerekliydi. Allah nasip etti. Bugün yapmak bize kısmet oldu. Önce köylülerimize, gençlerimize, arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar. İnşallah hem sıhhat ve sağlık içinde kalırlar, sporlarını burada yaparlar, bize de dua ederler. Allah yardımcımız olsun. “

Başkan Yalçınkaya ya minnettar olduklarını belirten Sevimli Kırsal Mahallesi Muhtarı Halil Bozkurt da “Başta Sayın Başkanımıza şükranlarımızı sunarız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yolumuz yapıldı, halı sahamız yapılıyor, daha çok şeyler yapılacak. Bize öncelik tanındığı için minnettarız, şükranlarımızı sunarız “ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142