Title of a News Article

Akçakale'de yeşil seferberliği başlatıldı

Akçakale'de yeşil seferberliği başlatıldı
banner206

Yeşil seferberliği başlatan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilçede yeşil dönüşüm sürüyor. Son olarak Prestij Caddesi’nde başlatılan ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya “Yakın bir zamanda etrafı yemyeşil bir ilçemiz olacak” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya; doğayla iç içe yemyeşil bir Akçakale hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günlerde ilçenin dört bir yanında yeşil seferberliği başlatan Başkan Yalçınkaya ile ilçenin çehresi büyük oranda değişti. Türkiye’nin en sıcak bölgelerinden biri olan Akçakale’de mesire alanı halkın hizmetine sunuldu. Yemyeşil ormanlık alan ilçenin nefesi olurken Başkan Yalçınkaya “Bu yetmez” diyerek millet bahçesi için de girişimlerde bulundu. Yeşillendirme çalışmaları için projelerin takibi sürerken ilçede de üst yapısı tamamlanan bölgelerde ağaçlandırma çalışmalarına hız verildi.

PRESTİJ CADDESİ’NDE AĞAÇLANDIRMA BAŞLADI

Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü’nce asfalt serimi biten Prestij Caddesi’nde fidanlar toprakla buluşturulmaya başlandı. Başkan Yalçınkaya da beraberinde Park Bahçeler Müdürü Mustafa Ercan ile beraber çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya da ağaçlandırma çalışmasına katıldı ve fidanları toprağa dikerek can sularını verdi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: ETRAFI YEMYEŞİL BİR AKÇAKALE OLACAK

Konuya dair açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya “Akçakale’nin Suriye’ye Ortadoğu’ya açılan kapısı Prestij Caddesi’nin bugün itibariyle asfaltı bitmiştir. Ağaçlandırma çalışmalarını başlattık. İnşallah yakın bir zamanda etrafı yemyeşil, temiz bir Akçakale olacak. Sınırda yıldız bir ilçe olacak. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

İşçilere kolaylıklar dileyen Başkan Yalçınkaya bölgeden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195