Title of a News Article

Akçakale'ye uzanan yardımlar sahiplerine ulaştı

Akçakale'ye uzanan yardımlar sahiplerine ulaştı
banner206

TÜSHAD ve Nun Okulları tarafından Akçakale’deki ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilen yardım malzemeleri Akçakale Belediyesi’nin ev sahipliğinde dağıtıldı.

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine el uzatan Akçakale Belediyesi, yine bir yardım organizasyonu ile yardımseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında güvenli bir köprü oldu.

Tüm Sivil Havacılar Derneği (TÜSHAD) ve Nun Okulları tarafından 300 öğrenciye dağıtılmak üzere Akçakale Belediyesi’ne gönderilen yardımlar düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Belediye Konferans Salonu’ndan düzenlenen törene Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, TÜSHAD Yönetim Kurulu Üyesi Nazan Yalçınkaya, Türk ve Suriyeli öğrenciler ve aileleri katıldı. İçerisinde kışlık giyim ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu yardım poşetleri tek ek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya hedeflerinin başarılı öğrenciler yetiştirmek olduğunu belirterek “Kendilerine yaptıkları katkılardan dolayı müteşekkiriz. Biz de öğrencilerimize elimizden geldiği kadar kırtasiye, giyecek, yiyecek noktasında destek vermeye devam ediyoruz. Bir tek hedefimiz var. Buradaki başarılı öğrencileri Türkiye'ye kazandırmak yarın ki Türkiye'nin geleceğinde onları söz sahibi etmek. Kardeşlerimizin yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ne zaman gelirlerse kendilerini misafir etmeye hazırız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Yıldık ve TÜSHAD Yönetim Kurulu Üyesi Yalçınkaya da yaptığı açıklamada emeği geçenlere ve desteklerinden dolayı belediyeye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2021, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195