Title of a News Article

Başkan Yalçınkaya Cumhuriyetin 100. Yılını kutladı

Başkan Yalçınkaya Cumhuriyetin 100. Yılını kutladı
banner206

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Kalbimizin sevinç ve heyecanla coştuğu Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlu olsun” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, şanlı Cumhuriyetin 100’üncü yılını yayımladığı mesajla kutladı.

Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde ordu-millet el ele vererek Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşı, büyük bir zaferle sonuçlandı. Türk Milleti olarak bağımsızlığımızı tüm dünyaya duyurduk. 29 Ekim 1923’te ise şanlı Cumhuriyetimizin doğuşu gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yönetim şekli ne mutlu ki cumhuriyet oldu. Ulusal egemenlimizin, demokrasimizin, fırsat eşitliğinin, temel haklarımızın ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkmamızın temel güvencesi olan Cumhuriyetin bugün 100’üncü yılını kutlamanın büyük gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle şanlı Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutluyor; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kalbimizin sevinç ve heyecanla coştuğu Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlu olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195