Title of a News Article

Yalçınkaya çalışmaları yakın markaja aldı

Yalçınkaya çalışmaları yakın markaja aldı
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılan grup yollarında incelemelerde bulundu ve “Grup köylerin geçmişte yaşadığı sıkıntılar ortadan kalkacak” dedi.

Akçakale kırsalında yollar yenilenerek ulaşım daha konforlu hale getirilmeye devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile kırsalda yürütülen yol çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Daha önce stabilize çalışması yürütülen Yalınlı-Gözdeğmez-Demirli-Okaylar grup yolunda sathi asfalt serimi de başladı.

Başkan Yalçınkaya da çalışmaları yerince incelemek için mahalleye gitti. Başkan Yalçınkaya çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek “Uzun zamandır hasretle beklenen bir hizmet. Burada çok büyük bir rahatlama olacak. Grup köylerin geçmişte yaşadığı sıkıntılar ortadan kalkacak ve kaliteli bir hizmete kavuşmuş olacaklar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine, değerli çalışma arkadaşlarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolun hayırlı olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Vatandaşlardan Mustafa Tur ise yıllardır bekledikleri hizmetin gerçekleşmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çok teşekkür ederiz. Büyük bir hizmet. Biz buna 20 senedir hasretiz. Allah razı olsun devletimizden belediye başkanlarımızdan, özellikle Sayın Akçakale Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195