Title of a News Article

Yalçınkaya çalmadık kapı bırakmıyor

Yalçınkaya çalmadık kapı bırakmıyor
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 28 Mayıs’ta yapılacak seçim için köy köy mahalle mahalle dolaşıp çalmadık kapı bırakmıyor. İlk turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 91 oranında oy veren ilçenin bu seçimde birinci olması için tüm gönüllere dokunan Başkan Yalçınkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istiyor.

“Dün de bugün de daima seninleyiz” diyerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini her zaman dile getiren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, seçim çalışmalarıyla da göz dolduruyor.

Resim önizlemesi

Seçimin ilk turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği yüzde 91 oranındaki oylarla tarih yazan Akçakale’de bu kez 2’nci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalar yürütülüyor. Başkan Yalçınkaya da “Bu seçimde partimize oy oranı ile ülke genelinde birinci olmak istiyoruz” diyerek aday Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek için köy köy, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. Bir gün içinde hem vatandaş hem ev ziyaretleri yaparak çok sayıda gönüle dokunan Başkan Yalçınkaya’nın bugünkü durakları ise Okaylar, Küçük Naneli, Ayranlı ve Yusufbey Mahalleleri oldu. Başkan Yalçınkaya, mahallelerde muhtarlar eşliğinde vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan hizmetleri anlattı ve 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi.

Başkan Yalçınkaya “Çabamız; birlik, beraberlik ve kardeşlik için. Seçim çalışmaları için sahadayız. Ülkemizin bekası, vatandaşımızın refahı için oylar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olsun. Durmadan, yorulmadan sahalarda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195