Title of a News Article

Yalçınkaya, 'Canla Başla Çalışıyoruz'

Yalçınkaya, 'Canla Başla Çalışıyoruz'
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi ve “Canla başla sahadayız. Sahayı bir bütün halinde ayağa kaldıracağız” dedi.

Akçakale kırsalı Başkan Mehmet Yalçınkaya ile konforlu ve güvenli yollara kavuşmaya devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce belli bir program çerçevesinde kırsal mahallelerde yürütülen stabilize yol çalışmalarında sıra Yüksektepe, Limonlu, Coşkun, Sağca grup yollarına geldi. Ekipler mahalleye çıkarma yaparak yolları stabilize çalışma ile buluşturdu. Başkan Yalçınkaya da çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye gitti. Yetkililerden bilgi alan Başkan Yalçınkaya mahalle sakinleriyle de görüştü.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya sınırda yıldız ilçe oluşturma hedefine dikkat çekerek “Yüksektepe, Limonlu, Coşkun, Sağca güzergahının tamamının stabilize ve köy içi yolunu bitirdik. Buradaki kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak ve medeniyetin imkanlarından istifade ettirmek istiyoruz. Akçakale sınırda bir yıldız ilçe olacak. Bu ilçede doğalgaz, temiz içme suyu, anayollar, ağaçlar olacak. Burası muazzam bir şehir olacak. Durmadan çalışacağız. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekillerimiz hepsinin gayretine teşekkür ediyoruz. Biz de canla başla burada sahadayız. Sahayı bir bütün halinde ayağa kaldıracağız. Hizmetlerin kardeşlerimize hayırlı olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri de özellikle çamurlu yollardan kurtulmanın mutluluğunu dile getirerek Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195