Title of a News Article

Yalçınkaya ebeleri unutmadı

Yalçınkaya ebeleri unutmadı
banner206

“Ebeler Günü” dolayısıyla Akçakale Devlet Hastanesi’ndeki ebeleri ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya personele çiçek verdi.

Sağlık camiasının fedakarlıklarını her platformda dile getiren Başkan Yalçınkaya ebeleri de unutmadı.

Başkan Yalçınkaya 5 Mayıs Ebeler Günü’nde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe devlet hastanesindeki ebeler ve sağlık personelleri ile bir araya geldi. Personellere çiçek ve temizlik seti dağıtarak haftalarını kutlayan Başkan Yalçınkaya, yeni doğan bebekleri de ihmal etmedi. Bebekler için de Hoş geldin Bebek Seti hediye etti. Başkan Yalçınkaya’ya ziyaretleri sırasında Hastane Başhekimi Emre Altuntaş eşlik etti.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HER DOĞUM BİR ÜMİT

Ziyarete dair bir açıklama yapan Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Buradaki çalışan kardeşlerimizin gayretini unutmamak lazım. İnsan dünyaya gelirken annesi ve ebesi yanında. Anne kadar kıymetli bir işin, bir çalışmanın, bir gayretin içindeler. Pandemi sürecinde en fazla sağlık çalışanları ölüm hattında. Onları takdir ediyoruz. Çünkü, pandemide Türkiye çok büyük başarılara imza attı. Çok büyük gayretle başta; doktorlarımız, hemşirelerimiz , ebelerimiz risk aldı. Bütün çalışan sağlık çalışanları hayatlarını feda ederek bu toplumun önüne bir imkan sağladılar. Bu sebeple bu kutsal günde ebe kardeşlerimizin gününü kutluyoruz. Nice güzel günlere, nice güzel çalışmalara. Her doğum bir ümittir. Bu ümidin gerçekleşmesinde ilk adımı atan ebe kardeşlerimiz bu kutsal günde kendilerini tebrik ediyorum. Nice sağlıklı günlerde, hayırlı çalışmalara vesile olmalarını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195