Title of a News Article

Yalçınkaya koltuğunu devretti

Yalçınkaya koltuğunu devretti
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nedeniyle makam koltuğunu ilkokul öğrencisi Halime Akkuş’a devretti. Başkan Yalçınkaya “Belediyeye bekliyoruz her zaman. Burası kendilerinin” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında bu kez makamında öğrencileri ağırladı.

Adnan Menderes İlkokulu öğrencilerinden 3’üncü sınıf öğrencileri Halime Akkuş ile Mehmet Salih Bertan ve 4’üncü sınıf öğrencisi Yusuf Gani Dağ öğretmenleri ile birlikte Başkan Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yalçınkaya koltuğunu öğrenci Akkuş’a devretti. Diğer öğrenciler ise başkan yardımcılığı görevini üstlendi.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Yalçınkaya minik başkandan ilçenin durumu hakkında da bilgiler aldı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BURASI KENDİLERİNİN...

Öğrencilere hediyeler de veren Başkan Yalçınkaya “Bizim kendilerinden, öğrencilerden istediğimiz temiz bir Akçakale. Cadde ve sokaklara çöp dökmeden, temiz tutarak Akçakale’yi layık olduğu yere taşımak. Biz de bu gayretle çalışacağız. Yolları, bahtları açık olsun. Belediyeye bekliyoruz her zaman. Burası kendilerinin. Arada bir uğrasınlar bakalım ne yaptık, kendileri ne düşünüyorlar? Düşüncelerini de dinlemeye hazırız” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2023, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195