Title of a News Article

Yalçınkaya, Miraç Kandilini kutladı

Yalçınkaya, Miraç Kandilini kutladı
banner206

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, depremler dolayısıyla kandili buruk bir şekilde idrak ettiklerini söyleyerek “Tarifi imkânsız acılar yaşadığımız bugünde Miraç Kandili’nin tüm sıkıntılarımızı bertaraf etmesini ve huzura vesile olmasını diliyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Miraç Kandili Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) hikmet dolu bir yolculuk ile miraca yükseldiği ve Hakk’ın huzuruna kabul edildiği özel bir gece. Bizler bu yıl bu mübarek geceyi buruk bir şekilde idrak ediyoruz.

Ülkemizi derinden sarsan asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli ve Şanlıurfa’mız dahil 10 ilimizi etkileyen depremlerde binlerce vatandaşımızı kaybettik. Çok sayıda vatandaşımız ise felaketten yaralı olarak kurtuldu. Ülkece bizleri derinden etkileyen bu acı olayda yaralarımızı sarmak için var gücümüzle çalışıyor, tüm imkanlarımız ile vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz.

Tarifi imkânsız acılar yaşadığımız bugünde Miraç Kandili’nin manevi atmosferi ile tüm sıkıntılarımızın bertaraf edilmesini ve bu gecenin huzura, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Dualarımızla da afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olacak ve acılarını paylaşmaya devam edeceğiz.

Kandil vesile ile bir kez daha deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza sağlık, milletimize de sabır ve başsağlığı diliyorum.

Miraç Kandili’niz kutlu olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195