Title of a News Article

Yalçınkaya muhtarlarla buluştu

Yalçınkaya muhtarlarla buluştu
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 25 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bugüne kadar yapılan hizmetleri anlattı ve muhtarların taleplerine kulak verdi. Akçakale Belediyesi ev sahipliğinde muhtarla buluşma toplantısı düzenlendi.

Akçakale Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ev sahipliği yaptı. Toplantıya Başkan Yalçınkaya’nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve ilçenin doğusundaki 25 mahalle muhtarı katıldı. Toplantının gündemi ilçeye yapılan çalışmalar oldu. Başkan Yalçınkaya muhtarlarla 20 aylık süre zarfında hedeflediği ve hayata geçirdiği hizmetleri paylaştı. Daha sonra muhtarlara kulak veren Başkan Yalçınkaya talep ve önerileri de tek tek not aldı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HİZMETLERİN YÜZDE DOKSANI TAMAM

Modern ilçe yaratma gayretlerinin süreceğini belirten Başkan Yalçınkaya “Biz kendimize söz vermiştik. Hizmetlerin yüzde doksanını yapacağız sonra muhtarlarımızı davet edeceğiz diye. Allah nasip etti. Akçakale hizmetlerinin yüzde doksanı tamam. Geri kalan eksiklikleri de önümüzdeki zamanda tamamlayacağız. Akçakale'yi ülkenin en mükemmel ve en modern ilçelerinden biri haline getireceğiz. Allah bu konuda yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz açık olsun” dedi.

BAŞKAN YILDIK: DAHA GÜZEL BİR ŞEHİR YARATMA GAYRETİNDEYİZ

AK Parti İlçe Başkanı Yıldık ise katılım gösteren herkese teşekkür ederek “Mahallede yaptıklarımız ve yapacaklarımızı konuşuyoruz. Muhtarlarla sorunları birebir çözüp inşallah Akçakale daha güzel, yaşanabilir bir şehri yaratma gayretindeyiz” dedi.

Muhtarlar adına konuşan Yazlıca kırsal Muhtarı İsmail Baytok ise emeği geçenlere teşekkür etti.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

Koronavirüs pandemisi dolayısıyla belirli sayıda muhtarlarla yapılan toplantıların devamı gelecek ve ilçedeki tüm mahalle muhtarlarıyla peyderpey buluşmalar düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2021, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195