Title of a News Article

Yalçınkaya sevinçlerine ortak oldu

Yalçınkaya sevinçlerine ortak oldu
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya yüz yüze eğitimin başlamasından dolayı Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte okul ziyaretinde bulundu ve aşı çağrısı yaptı.

“Önceliğimiz eğitim” diyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, bugün başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının heyecanına ortak oldu.

Yüz yüze eğitimin başlamasından dolayı ilk olarak Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gerçek’i ziyaret eden Başkan Yalçınkaya Müdür Gerçek’e çiçek vererek yeni dönemin hayırlı olmasını temenni etti.

Ardından iki isim Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlere çiçek hediye eden Başkan Yalçınkaya öğretmenlerin talep ve isteklerini dinledi. Öğretmenler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Öğrencileri de ihmal etmeyen Başkan Yalçınkaya bir sınıfa giderek öğrencilerle tek ilgilendi; sevinç ve heyecanlarını paylaştı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HERKES AŞI OLSUN

Ziyarete dair açıklama yapan Başkan Yalçınkaya aşı çağrısında bulunarak “Zor bir dönemden geçiyoruz. Temenni ederim ki herkes aşı olsun. Eğitim devam etsin. Öğrenciler derslerinde olsun. Dünyayı, Türkiye'yi yetişmiş insanlar inşa edecek. Bu noktada da ilmin muhakkak devam etmesi lazım. Yeni eğitim yılının camiamıza, hocalarımıza, öğrencilerimiz ve velilere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlçe Müdürü Gerçek de aşı çağrısında bulunarak şöyle konuştu:

Yeni eğitim yılı memleketimize hayırlı olsun. Pandemiden dolayı öğrencilerimizden uzak kalıp ara vermeksizin eğitim öğretimi sürdürmek istiyoruz. Velilere mesajım şu aşı konusunda duyarlı olalım, okullarımız kapanmasın.”

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, 08:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142