Title of a News Article

14 yaşında yenge katili oldu

14 yaşında yenge katili oldu
banner206

Çanakkale’de, Bayramiç ilçesinde iddiaya göre 14 yaşındaki S.A., 60 yaşındaki yengesi Ülkü Akın’ı tüfekle öldürdükten sonra kayıplara karıştı. S.A.'nın yakalanması için Roka isimli köpekle arama faaliyetlerine başlanıldı.

Akıllara durgunluk veren olan dün akşam saatlerinde Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan Aşağışapçı Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre S.A., evleri bitişik olan yengesi Ülkü Akın ile henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşadı. İddiaya göre tartışma sırasında evine giden S.A., pompalı tüfek ile geri gelerek psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen yengesi Ülkü Akın’a ateş açarak ölümüne neden oldu. İşlediği cinayet sonrası kaçan 14 yaşındaki S.A. kayıplar karıştı. Ülkü Akın’ın bir yakınının eve gelmesi ile cinayetin yaşandığı ortaya çıktı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, evde cinayet silahı olduğu tahmin edilen pompalı tüfeği buldu.

Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Ülkü Akın’ın cansız bedeni Bayramiç Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cinayet zanlısı S.A.'nın yakalanması için jandarma çalışma başlattı. Arama faaliyetlerine ‘Roka’ isimli iz takip köpeği de katıldı.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195