Title of a News Article

Annesinin neden terk ettiği öğrenildi

Annesinin neden terk ettiği öğrenildi
banner206

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde poşetle sokağa terk edilmiş halde bulunan 1 günlük erkek bebeğin tedavisi sürerken, bebeği sokağa bırakan annesi bulunarak gözaltına alındı.

Olay geçtiğimiz pazartesi günü akşam saatlerinde Siverek ilçesi Camikebir Mahallesi'nde yaşandı. Vatandaşlar, ağlama sesi üzerine sokakta poşette yeni doğmuş erkek bebek buldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, bebeği hastaneye götürdü, annesinin bulunması için ise çalışma başlatıldı.

Siverek Devlet Hastanesi'ndeki kontrolde 1 günlük olduğu belirlenen bebek, durumu iyi olmadığı için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

ÇEVRE BASKISINDAN KORKUP TERK ETMİŞ

Polis ekipleri, sokağa terk edilen bebeğin annesini aramaya başladı. Yapılan araştırmalar sonucunda bebeği sokağa terk eden annesinin kimliğini tespit edildi. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonla gözaltına alınan, ismi açıklanmayan kadının boşandığı ve bebeği de nikahsız birliktelikle dünyaya getirdiği, çevre baskısından korktuğu ve bu nedenle terk ettiğini söylediği öğrenildi.

Emniyette sorgulaması süren kadının, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Sokağa terk edilen ve henüz kimliği olmayan bebeğin, hastanedeki tedavisinin ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından korumaya alınacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2022, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195