Title of a News Article

Ateşe verilen Amara toprağa verildi..

Ateşe verilen Amara toprağa verildi..
banner206

Şanlıurfa'da, bir kaç gün önce babası tarafından şiddet gördükten sonra üzerine tiner dökülerek ateşe verilen Amara Dwla bugün toprağa verildi. 

Suriyeli bir ailenin küçük çocuğu olan 13 yaşındaki kız çocuğu Amara, önce babasından şiddet gördü ardından üzerine yanıcı madde tiner dökülerek yakıldı. Diri diri yanan Amara Dwla kaldırıldığı hastanede feci şekilde can verdi.

Cani babanın kızını yakarak ölüme terk etmesi büyük tepkilere neden oldu. 

Feci şekilde can veren Amara'nın cenazesini kimse almayınca devreye Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı girdi.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bulunan Amara'nın cansız bedeni bugün Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici ve personelleri tarafından kaldırıldı.

Yeni asri mezarlığında kılınan cenaze namazıyla birlikte küçük Amara toprağa verildi. Yanarken kimsenin sahip çıkmadığı Amara toprağa verilirken de sahipsizdi. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün sahiplendiği masum canın tabutunu taşıyan bayan personellerde dikkatlerden kaçmadı. 

Defin sonrası bir süre mezar başında dua edildi.

Cenaze törenine İl Müdürü Bilici'nin yanı sıra, Urfa Barosu Başkanı Velat İzol, Başkan Yardımcısı Fazilet Taştan ile Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Uğur Karadağ da katıldı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2021, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195