Title of a News Article

Birecik'te bir garip olay!

Birecik'te bir garip olay!
banner206
Şanlıurfa'da, iki gün önce evlenen İsmail Polat'a ait otomobil gece yarısı büyük bir gürültü ile patladı. Düğünde takılan altın ve paraları da otomobille birlikte küle döndü.

Olay, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazartesi günü aile içerisinde gerçekleştirilen bir düğünle dünya evine giren İsmail Polat isimli genç, yaklaşık 110 bin lira değerindeki altın ve parasını otomobilinde sakladı. Önceki akşam misafirliğe giden ve saat 23:00 sularında eve dönen Polat uyudu. Gece saat 03.00 sıralarında ise büyük bir patlama sesiyle yatağından fırladı. Sokağa koşan çiçeği burnundaki damat, otomobilini alevler içerisinde gördü. 

Olay yerine giden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Geçen kısa zaman içerisinde otomobil kullanılamaz hale geldi. Damat, düğünde kendilerine takılan 110 bin TL değerindeki altın ve paraları yanan aracın içerisinde bırakmıştı. Aracın yanmasıyla birlikte paralar küle döndü, altın ziynet eşyalarda ciddi zarar gördü.

Aracın kim yada kimler tarafından yakıldığı bilinmezken, polis çıkan yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yanan aracın kundaklanıp kundaklanmadığı yönünde çalışma başlatıldı.

Araç sahibi İsmail Polat, kimseyle bir husumetinin bulunmadığını ve aracın nasıl yandığını bilmiyorum. Bana bunu yapanların yakalanmasını istiyorum' dedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2021, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195