Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde Bozova İlçesinde meydana gelen kavgada hayatını kaybeden A.D'nin ölümüne neden olan firari JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

Olay pazartesi günü Bozova ilçesine bağlı Seyitören mahallesi yaşanmıştı. Komşu iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavganın büyümesi sonucu A.D. isimli silahla vurularak öldürülmüştü. Ayrıca olayda öldürülen A.D.'nin çocukları İ.H.D. ve M.G.D yaralanmıştı.

Meydana gelen 'Kasten Öldürme' olayının şüphelilerinden H.A. olay yerinde Jandarma ekiplerince yakalanırken diğer şüpheli H.K. ise olay yerinden firar kaçmayı başarmıştı. Şüpheli H.K.'nın yakalanması için Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri harekete geçti. Olayın yaşandığı andan itibaren aralıksız çalışmalarını yürüten JASAT ekipleri, takip ve araştırmalar neticesinde A.D'nin ölümüne neden olan H.K'yi gizlenmeye çalıştığı bir bağ evinin fıstık tarlasında kıskıvrak yakalamayı başardı.

Olayda yakalanan şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Erkek tarafı kız tarafına kurşun yağdırdı! Erkek tarafı kız tarafına kurşun yağdırdı!

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada 'yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak; suç ve suçluya yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.' denildi.