Title of a News Article

Eyyübiye'de ki hastanede rapor krizi!

Eyyübiye'de ki hastanede rapor krizi!
banner206

Şanlıurfa'da, darp raporu için 1 gün istihrat verilen şahıs kendisine 10 günlük rapor istemesi üzerine doktorla tartıştı. Güvenlik görevlilerince dışarı çıkarılan şahıs darp edildi.Bu duruma öfkelenen şahıs tekme atarak saldırdığı güvenlik görevlisinin arkadaşları tarafından süpürge sapı ile darp edildi. Bunun üzerine olaya müdahale eden polis ekipleri, sopayla şahsı vuran güvenlik personelini azarladı. Olayın hastane kapısında yaşandığı anlar an bean telefon kameralarına yansıdı.

Olay, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Eyyübiye) erişkin acili önünde yaşandı. İddiaya göre isimleri öğrenilmeyen ik grup arasında çıkan kavga sonucu hastaneye giden 1 kişi darp raporu için almak istedi. Acilde gerekli muayene ve kontrolleri yapılan şahsa darp raporu hazırlandı. Darp raporunu alan şahıs, iddiaya göre doktordan 10 günlük istirahat raporu talep etti. Ancak doktor şahsın 10 gün istirahat edecek herhangi bir olumsuz durumunun olmadığını düşünerek 1 günlük rapor verdi. Bu duruma öfkelenen şahıs doktora hakaret edip saldırmak isteyince güvenlik görevlilerince hastane dışına çıkarıldı.

OLAY DIŞARIDA BÜYÜDÜ!

Acilden güçlükle dışarıya çıkarılan şahıs beraberinde gelen yakınlarıyla birlikte kendilerini dışarı çıkaran güvenlik görevlileriyle tartışıp arbedenin yaşanmasına neden oldu. Çıkan arbede sırasında şahıslardan biri güvenlik görevlisine tekme attı. Hastane polisi ile başka bir olay için orada bulunan jandarmanın müdahale ettiği şahıslar, bir türlü sakinleşmedi. Görevlilere saldırmaya devam eden şahıslardan birine hastane güvenlik görevlisi süpürge sapı ve yumruklarla karşılık verdi. Şahıslardan biri hastane personeli tarafından bölgeden uzaklaştırılmaya çalışılırken diğer şahıs ise güvenlik görevlisine saldırmaya devam etti.

Şahsı yere yatırıp etkisiz hale getirmeye çalışan polis memuru, güvenlik görevlilerini ikaz ederek, "Güvenlik, niye vuruyorsun adama" diye tepki gösterdi. Güvenlik görevlisi de "O da yanındaki adama vuruyor" diye karşılık verdi. Buna sinirlenen polis memuru " Bu benim sorunum, sopayla adama vuramazsın" diye bağırdı. Polis şahısları olay yerinden uzaklaştırırken yaşananlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

URFASTAR
 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2022, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195