Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde kaybolan ve cansız bedeni sulama kanalında bulunan 14 yaşındaki Fevzettin Ay'ın son sözleri yürekleri dağladı.

Haliliye ilçesi Emirler kırsal mahallesinde ailesiyle birlikte ikamet eden 14 yaşındaki Fevzettin Ay, bir kaç gün önce kayıplara karışmıştı. Ailenin ihbarı üzerine hareket geçen jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı arama faaliyeti başlatmıştı. 

Sulama kanalında 3 gün sonra cansız bedeni bulunan 14 yaşındaki Fevzettin Ay'ın ölümüyle yıkılan aile ve sevenleri, bir kez daha yıkıldı.

Polis insan canı kurtarırken o yapma diye çığlık attı Polis insan canı kurtarırken o yapma diye çığlık attı

Sulama kanalına atlayarak intihar ettiği belirlenen Fevzettin'in çektiği son videosunda sar ettiği sözleri yürekleri dağladı.

Ailesini ve özellikle babasını çok sevdiğini dile getiren Fevzettin, şu sözlerle hayata veda etti;

Öncelikle herkese hakkını helal etmesini sonra sevdiklerimin üzülmemesini sonra babama şunu söyleyeyim hakkını helal etsin onu sevdiğimi bilsin hiçbir zaman babamı öpmedim O beni öpmedi fırsatım olmadığı için de çok şanssız mıyım bilmiyorum hakkını helal etsin diyorum. Kimsenin namusuna Allah'a şükür Elimizi uzatmadık kimseye bir borcumuz yok yani ölüm sebebim bir sıkıntım olduğundan dolayı değil