Title of a News Article

Flaş! Urfa'da silahlı soygun girişimi...

Flaş! Urfa'da silahlı soygun girişimi...
banner206

Şanlıurfa'da, yüzü maskeli ve elinde silah bulunan soyguncu girdiği markette korku dolu anlar yaşattı. Marketten eli boş çıkan soyguncu kameralara an bean yansıdı. Görüntüleri inceleyen polisler ise şüpheliyi yaklaşık 1 saat sonra yakalamayı başardı.

Olay, merkez ilçe Eyyübiye'ye bağlı Hayati Harrani Caddesi'ndeki bir markette yaşandı.  Edinilen bilgiye göre, markete giren eli silahlı şüpheli, kasada bulunan kadın çalışanı tehdit ederek kasadaki paraları istedi. Silahı kadına doğrultarak korku dolu anlar yaşatan şüphelinin tedirgin halleri güvenlik kemarasına yansıdı.

Market çalışanının bağırmasıyla soygun girişiminde bulunan şüpheli 29 yaşlarındaki A.A, kasanın da açılmamasıyla marketten çıkarak hızla kayıplara karıştı.

Soyguncunun arkasından dışarı çıkan kadın kasiyerin yardım istemesi üzerine çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri, eşkalini belirledikleri zanlının yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı ve soygun girişiminden bulunan şüpheliyi yaklaşık 1 saat içerisinde yakalamayı başardı.

Şüpheli A.A. silahıyla yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülmek üzere gözaltına alındı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2021, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195