Title of a News Article

Harran Akçakale yolunda eylem!

Harran Akçakale yolunda eylem!
banner206
 Akçakale-Harran yoluna mucur çalışması yapılmasına tepki gösteren Vatandaşlar Akçakale–Harran yolunu trafiğe kapattılar.

Akçakale –Harran yolu bugün yine trafiğe kapatıldı.Asfalt yapılması gereken yolda mucur döküldüğünü gören vatandaşlar yolu bugün yine trafiğe kapattı. Asfalt çalışması beklerken yolun tekrardan sathi asfalt ile kaplanmasını artık tahammül edemediklerini söyleyen vatandaşlar yolu trafiğe kapatarak eylem yaptılar.İş makinaları üzerine çıkan eylemciler slogan atarak Turk Bayrağını açtılar.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2018, 18:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fethi Büyük
Fethi Büyük - 6 yıl Önce

Ya arkadas kara yolları yetkilileri resmen inadına yapiyo bu işi. Binlerce deyil milyonlarca araba zarar gördü bu yoldan.birakin madi hasarlari.bu yolda canlar giti onlarca kişi hayatını kaybeti kazalardan dolayı.once bunların hesabını versin karayolu .adamlar hiç kimseyi takmiyo.daha üç gün önce eylemler yapıldı bu hizmeti istemiyoruz diye.bu bi hıyanettir bi ırkçılıktır art niyetliktir.ustelik bizim özcan beyefendi çıkmış durdurduk yolu diyo.peki neden bugu n aynı tahriki yapıyorlar. Demek karayollar sizi takmiyo dinlemiyo. Ne ozcani. Ne ekinciyi ne akpyi ne vekilleri. Hiçbirisini takmıyor dinlemiyor.biz vatandas olarak.bu hizmeti istemiyoruz.cumhur başkanlığa sesimizi duyuracağız. Akp ye oy verdiğimiz için bizi cezalandırma ya çalışıyorlar.basta nihat cifci olmak .Hiçbirisini istemiyoruz.biz bunları çıkarmadık biz erdoğana verdik oyları.bu uyumuş ve faydasız vekillere deyil.ustelik bi karayolu müdürü bile takmazken biz hiç takmayız.maaslarini alip yatsinlar .alah kerimdir.

SIRADAKİ HABER

banner195