Title of a News Article

Kan donduran olay! Önce baldızını sonra karısını öldürdü

Kan donduran olay! Önce baldızını sonra karısını öldürdü
banner206

İstanbul'da bir kişi, çocuğunun da evde olduğu sırada önce baldızını daha sonra alt kattaki eşini bıçaklayarak öldürdü. Çocuğunu da alıp evden ayrılan şahıs, son bir kez fotoğraf çektirdiği kızını kuaföre emanet etti. Daha sonra cansız bedenlerin fotoğrafını paylaşıp kendisine zarar veren cani kocanın ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldi. Polislerin kanlar içinde bulduğu şahıs tedavi altına alındı.

Beylikdüzü'nde Ferhat Boduroğlu isimli şahıs, kızını bir odaya kitledikten sonra tartıştığı baldızı Fatma Zehra Koyun'u yaşadığı dubleks evin üst katında defalarca bıçakladı. Daha sonra alt katta bulunan mutfaktaki eşi Vildan Boduroğlu'nu da bıçaklayarak öldürdü.

ÇOCUĞU DA ALIP ARKADAŞIYLA BULUŞMAYA GİTTİ

Çocuğunu da alıp evden ayrılan cani koca arkadaşıyla buluşmaya gitti. Olayı duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri 2 kardeşin de olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise Boduroğlu'nu yakalamak için çalışma başlattı. İki kız kardeşin cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

"KIZIMLA SON FOTO"

Kızıyla son kez vakit geçirmek için dolaşan baba Boduroğlu, çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından "Kızımla son foto geldik be kızım" notuyla paylaştı. Öte yandan zanlının kızını sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın ardından tanıdığı bir esnafa bıraktığı öğrenildi.

CANSIZ BEDENLERİ DE PAYLAŞTI

Kızıyla fotoğraf çekildikten sonra, çocuğunu kuaföre emanet eden cani koca, daha sonra arkadaşıyla buluştu. Bu sırada cesetlerin fotoğrafını paylaşıp kendisine zarar veren Boduroğlu'nun ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldi.

POLİSLER KAN KAYBEDERKEN BULDU

Katil zanlısının kan kaybettiğini gören polis ekipleri, sağlık ekiplerini çağırdı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ferhat Boduroğlu, tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. Haberler.com 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195