Urfa'da tonlarca balya kül oldu! Urfa'da tonlarca balya kül oldu!

Şanlıurfa'da, hakkında 23 yıl kesinleşmiş haip cezası bulunan uyuşturucu satıcısı cezaevi firari JASAT ekipleri tarafından saklandığı adreste yakalandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, hakkında “Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama ve Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçlarından toplamda 23 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 aydır cezaevi firarisi olarak aranan M.B. isimli hükümlüyü uzun süren çalışmalar ve teknik takip sonucunda bu sabah saatlerinde saklandığı Karaköprü ilçesi bağlı Özgedik kırsal Mahallesinde saklandığı adreste yakaladı.

JASAT ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan firari, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 'yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak; suç ve suçluya yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.' denildi.