Title of a News Article

Katilin gönderdiği mesajlar kan dondurdu!

Katilin gönderdiği mesajlar kan dondurdu!
banner206

Tuzla'da, dün gece saatlerinde bir restoranda yemek yiyen avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı Oktay Dönmez'in Avukat Dilara Yıldız'a sosyal medya üzerinden attığı mesajlar ise kan dondurdu. Dönmez'in, Dilara Yıldız'a attığı mesajlarda Yıldız'ı öldüreceğini planladığını ve kendisine "çok zamanın yok bu hayatta" diyerek tehdit ettiği ortaya çıktı.

İnanılmaz olay dün gece saat 22.00 sıralarında Tuzla'da bulunan bir restoranda yaşandı. İddiaya göre restoranda yemek yiyen 28 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, restorana gelen eski nişanlısı ile tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından eski nişanlıOktay Dönmez, üzerinde bulundurduğu silahla Avukat Yıldız'a defalarca ateş etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Dilara Yıldız'ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından adli tıp kuruma sevk edildi. Zanlı ise olay yerinin yakınında bulunan polis merkezine giderek teslim oldu.

Katil zanlısı Oktay Dönmez'in, Avukat Dilara Yıldız'a sosyal medya üzerinden attığı mesajlar ise kan dondurdu. Dönmez'in, Dilara Yıldız'a attığı mesajlarda Yıldız'ı öldüreceğini planladığını ve kendisine "çok zamanın yok bu hayatta" diyerek tehdit ettiği görüldü.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2022, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195