Title of a News Article

Kavga sonrası cephane ele geçirildi

Kavga sonrası cephane ele geçirildi
banner206

Şanlıurfa'da, 2 gün önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle aileler arasında çıkan kavgası sonrası ikametlerde yapılan aramalarda adeta cephane ele geçirildi.  150 jandarma ekibiyle operasyon düzenlenen husumetli ailelerin adreslerinde gizlenen 16 uzun namlulu tüfek ile çok sayıda mermi ele geçirildi, 10 kişi ise gözaltına alındı.

Olay 2 gün önce Haliliye İlçesine bağlı Eğerkıran Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma sonucu silahlı kavgaya çıktı. can kaybının yaşanmadığı kavgada 3 büyükbaş telef olmuş, 750 mermi izine rastlanmıştı. Olayı güçlükle yatıştıran jandarma ekipleri 13 kişiyi gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 13 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CEPHANE ELE GEÇİRİLDİ!

Yaşanan olayın ardından mahallede çok sayıda silah bulunduğu bilgisine ulaşan jandarma ekipleri 150 kişilik bir operasyon düzenledi. Eğerkıran mahallesinde şafak vakti 150 kişilik bir ekiple baskın yapan jandarma adeta cephanelik ele geçirdi.

Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonda, husumetli ailelerin evlerinde arama yapan jandarma ekipleri, duvarların arasında ve farklı noktalarda bahçeye kazılı toprak altında çuval içerisinde 16 uzun namlulu tüfek ele geçirdi. Aramalarda ayrıca tüfeklere ait ise çok sayıda mermi ele geçirildi.

Silahların sahibi oldukları saptanan 10 kişiyi gözaltına aldı.

Soruşturma sürdürülüyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2022, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195