Title of a News Article

Kaza üstüne kaza geldi!

Kaza üstüne kaza geldi!
banner206

Şanlıurfa'da, Diyarbakır Karayolunda meydana gelen trafik kazasında deyim yerindeyse kaza üstüne kaza geldi. Kontrolden çıkan ve orta refüje çıkarak durabilen otomobilin içerisindekilere yardım etmek üzere yol kenarında duran Dedaş'a ait kamyona ise inşaat malzemesi yüklü kamyonet çarptı.

Kaza, Şanlıurfa Diyarbakır yolu Siverek istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hafif ticari araç sürücüsü kontrolünü kaybetti ve orta refüje çıkarak durabildi. Kazayı gören Dedaş ekibi ise içerisinde bulundukları kamyonu yol kenarına çekerek kazazedelere yardım etmek istediler. O esnada seyir halindeki inşaat malzemesi yüklü kamyonet süratli bir şekilde ilerliyordu. Yol kenarında duran Dedaş aracını görmeyen dikkatsiz sürücü son anda farkına vardı ama iş işten geçti. Süratli olduğu da ileri sürülen kamyonet Dedaş aracına şiddetli bir şekilde arkadan çarptı. Araç içerisinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen sürücünün hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kaza bölgesinde Jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Trafik bir süre kontrollü bir şekilde tek şerit olarak akışı sağlandı.

URFASTAR

 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2021, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195