Title of a News Article

Korkunç olay! Önce silahla eşini sonra kendini vurdu

Korkunç olay! Önce silahla eşini sonra kendini vurdu
banner206

Kocaeli’de yaşayan Turgay Çetin (36), boşanma aşamasındaki Şanlıurfalı eşi Güzin Çetin’i (35) silahla öldürdü. Eşini öldüren Çetin,  daha sonra aynı silahla ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay, Barbaros Mahallesi Dumanlı Sokak Büşra Sitesi A2 Blok adresinde meydana geldi. Bir süredir eşi Turgay Çetin (36) ile aralarındaki sorunlar nedeniyle ayrı yaşadığı öğrenilen Güzin Çetin (35), eşyalarını almak üzere eve geldi. Bu esnada evde bulunan Turgay Çetin ve Güzin Çetin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Çetin, eşi Güzin Çetin’e silahla ateş etti. Eşini öldüren Çetin, daha sonra aynı silahla ateş ederek yaşamına son verdi. Olay yerine çağrılan acil sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde yerde kanlar içerisinde bulunan çiftçin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde polis ekiplerince yapılan inceleme işlemlerinin ardından Turgay ve Güzin Çetin'in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından Şanlıurfa’ya gönderilen Güzin Çetin’in cenazesi, bugün Harran Kapı Camii’nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195