Title of a News Article

Kümeste yakayı ele verdi

Kümeste yakayı ele verdi
banner206

Şanlıurfa'da, Bozova ilçesinde farklı zamanlarda 2 kişinin öldürülmesiyle ilgili aranan cinayet şüphelisi, saklandığı kümeste yakayı ele verdi.

2 kişiyi öldürüp aynı yere attı

Edinilen bilgiye göre, Bozova ilçesinde borç aldığı Aziz Y'yi 2018 yılında öldürerek aracıyla Atatürk Barajı göletine atan İ.Y, olayın ardından kaçmıştı.

Zanlı, geçen yıl firari gezerken ağabeyi Fethi Y. ile de para yüzünden kavga etti. Yine Firari zanlı ağabeyini de öldürererek bir önceki cinayetini işlediği gibi yine Atatürk Barajı göletine attı.

Şüphelinin yakalanması amacıyla Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip geniş çaplı bir çalışma başlattı. 

Eyyübiye ilçesindeki bir evde gizlendiğini istihbaratını alan ekipler, adrese operasyon düzenledi.

Şüpheli İ.Y, üzerindeki sahte kimlik ve ruhsatsız tabancayla  birlikte evin damındaki güvercin kümesinde gizlendiği esnada yakalandı.

Cinayet zanlısı, jandarmadaki işlemlerinin ardından 2 ayrı "tasarlayarak canavarca hisle adam öldürme", "tehdit" ve "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Birini daha öldürecekti!

Edinilen bilgiye göre, zanlının yakalanmaması durumunda diğer bir kardeşini daha öldürmeyi planladığı öne sürüldü. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2021, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195