Title of a News Article

Müdür Doğuş tebrikleri kabul etti

Müdür Doğuş tebrikleri kabul etti
banner206

Şanlıurfa'da, sabah saatlerinde yapılan başarılı operasyonla öldürülerek ele geçirilen terör örgütü PKK'nın sözde Urfa sorumlusu Ferhat Tunç'un öldürülmesi kamuoyunda geniş yankı buldu. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince titiz bir çalışma sonucunda etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist sonrası İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş başarılı bir operasyona imza atan ekibi adına tebrikleri kabul etti.

Bozova ilçesi kırsalında olduğu tespit edilen ve Şanlıurfa İl Emniyetini harekete geçiren PKK'nın üst düzey isimlerinden Gap-Rıha Eyalet Sorumlusu Rubar kod Ferhat Tunç, bugün teslim ol çağrısına karşı silahlı eylemde bulunarak ateş açtı. Bu sürede yaşanan çatışma sonrası vurulan PKK'lı Tunç ölü olarak ele geçirildi. 

PKK terör örgütüne yönelik yapılan başarılı operasyonlara bugün bir yenisi daha eklenmiş oldu. Sözde Urfa Sorumlusunun da öldürülmesiyle terör örgütüne bir darbe daha indirildi. 

Operasyon sonrası Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başta olmak üzere birçok kesimden Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'ne tebrik yağdı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş makamında Vali Erin'i ilk olarak ağırladı. Burada bir araya gelen ikili arasında yaşanan gelişmelerin konuşulduğu öğrenildi.

Vali Erin, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şunları ifade etti;

"İl Emniyet Müdürlüğü’müzün sabırlı ve titiz takibi sonucu Bozova’da ölü ele geçirdiği, PKK’nın sözde Gap-Rıha Eyalet Sorumlusu Rubar kod Ferhat Tunç dolayısıyla; Emniyet Müdürümüz Sn. Selçuk Doğuş’u ve kahraman emniyet teşkilatımızı tebrik ettik. Rabbim her daim muvaffak kılsın."

Paylaşımın ardından STK temsilcileri ve vatandaşlar yorumlarla ve ziyaretlerle tebriklerini Müdür Doğuş ve ekibine ilettiler.

URFASTAR

Resim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195