Title of a News Article

Sokak ortasında öldürmüştü! Nedeni ortaya çıktı

Sokak ortasında öldürmüştü! Nedeni ortaya çıktı
banner206

Şanlıurfa'da, 3 çocuk annesi 33 yaşındaki Hülya B. kendisini cinsel içerikli videolarını yaymakla tehdit ettiğini öne süren ve ilişki yaşadığı kayınbiraderi 41 yaşındaki Ferdi B.'yi sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. İşlediği cinayetin ardından öldürdüğü kayınbiraderinin başında bekleyen Hülya B., "Namusumu temizledim" diyerek olay yerine gelen polislere teslim oldu.

Korkunç olay öğle saatlerinde, Haliliye ilçesi Paşabağı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 3 çocuk annesi olan Hülya B., eşinin kardeşi Ferdi B. ile bir süredir ilişki yaşıyordu. Ferdi B., yengesi olan Hülya B. ile yakınlaşmalarını kamerayla kayıt altına aldı. Yaşanan ilişkinin ortaya çıkmasının ardından Hülya B., eşi ve çocuklarıyla 3 ay önce, Diyarbakır'a yerleşti.

Ferdi B., şehir değiştiren yengesini birlikte olmaya zorladı ve elindeki görüntülerle, sosyal medyada yaymakla tehdit etmeye başladı.  

Yaşanan tehditler üzerine Hülya B., taşındığı Diyarbakır'dan Şanlıurfa'ya geri gelerek kayınbiraderiyle buluştu ve yanındaki silahla sokak ortasında ateş ederek vurdu. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan Ferdi B., olay yerinde hayatını kaybetti.

Mahallede tedirginliğe neden olan olay sırasında kayınbiraderi Ferdi B'nin başında bir süre dran Hülya B., "Beni yuvamdan, kocamdan etti. Ben daha niye yaşıyorum? Namusumu temizledim" diye bağırdığı görüldü.

Hülya B. daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine elindeki silahla teslim oldu.

Sağlıkçıların kontrolünde öldüğü belirlenen Ferdi B.'nin cansız bedeni, otopsi için adli tıp kurumu morguna götürüldü.

Gözaltına alınan Hülya B.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195