Title of a News Article

Tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiler

Tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiler
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz hafta uygulama noktasında çıkan silahlı çatışmada yaralanan polis memuru Hakan Topçu tedavi gördüğü hastanede Vali Ayhan ve kurmayları tarafından ziyaret edildi.

Olay, geçtiğimiz hafta Viranşehir ilçesinde yaşanmış, hırsızlık suçundan aramaları bulunan ve uygulama noktasına takılan şahıslarla polisler arasında silahlı çatışma çıkmıştı. Çıkan çatışmada sonucunda bir polis mermi isabet etmesi sonucu yaralanmıştı. Ambulansla ilçe Devlet Hastanesine kaldırılan ardından da Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralı polis Hakan Topçu'nun şu günlerde durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, yaralı polis Topçu'yu tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Vali Ayhan ve beraberindekilerinin sıcak ve samimi sohbetleri yaralı polis Hakan Topçu'nun yüzünü güldürdü. Moral depolayan Topçu, ziyaretçilerine teşekkürlerini ilettiği kaydedildi.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195