Title of a News Article

Urfa'da ağır hasarlı binalar yağmalanıyor!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 11 ili etkileyen büyük depremlerin bıraktığı ağır hasar, şimdilerde ise yağmalanıyor. Şanlıurfa'da, kayda geçen görüntülerde güpe gündüz yaşanan hırsızlık olayları mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Binlerce kişinin yaşamını yitirdiği büyük depremler, ardında ağır hasarlar bıraktı. Şanlıurfa'da onlarca kişi meydana gelen depremlerde hayatını kaybetti.

Kentte  depremden dolayı yüzlerce bina ağır hasarlı olarak kayıtlara geçti. Yıkılma tehlikesi bulunan ağır hasarlı binalar boşaltırılırken, gözü dönmüş hırsızlar ise gündüz vakti boş olan bu binaları yağmalamakla uğraşıyor.

Haliliye ilçesi Paşabağı mahallesinde güpe gündüz kayda geçen görüntülerde iddiaya göre kimliği belirsiz kişiler boş bulunan binalara girerek para edecek plastik demir vs ne varsa kamyonetlerine yükleyip gidiyorlar.

www.urfastar.com WhatsApp ihbar hattına gelen görüntülerde gündüz vakti boş binaları yağmalayan şahısların rahat hareket ve tavırları adeta pes dedirtti.

Mahalle sakinleri, yaşanan hırsızlık olayları karşısında tedirgin olduklarını belirterek, emniyet güçlerinden yardım istediler.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2023, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142