Title of a News Article

Urfa'da Asayiş olaylarında azalma görüldü

Urfa'da Asayiş olaylarında azalma görüldü
banner206

Şanlıurfa'da, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri 1 ay içerisinde onlarca suçluyu yakalayarak kapalı kapılar ardına koydu. Elde edilen bu başarılar vatandaşlara güven ortamı sağlıyor.

Kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşların can- mal kaybının önlenmesi adına mücadele veren asayiş ekipleri, aldıkları tedbirler ve zamanında yapılan müdahaleler sonucunda suç oranlarının geçen yıla kıyasla düşürmeyi başardı. Geçtiğimiz yıl Ekim ayı ile bu yılın Ekim ayı karşılaştırıldığı vakit, asayiş olayları yüzde 2.1, mal varlıklarına karşı işlenen suçlarda ise yüzde 10.7 azalmanın olduğunu incelemeler sonucunda tespit edildi.  

Şanlıurfa Emniyeti'nin elde etmiş olduğu başarı karnesine bakılacak olunursa 10 üzerinden 10 puan verilmesi kaçınılmaz.

Ekim ayı içerisinde çıkan olaylar sonucunda; adam öldürme, yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık gibi birçok konuda şüpheli ve araması bulunan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda 648 kişi yakalanıp gözaltına alındı. Adli makamlara çıkarılan şahıslardan 203'u tutuklanarak cezaevlerine gönderildi.

Ayrıca, yakalanan bu şahıslarla birlikte; 23 adet cep telefonu, 13 adet simkart, 2 adet televizyon, 3 adet Laptop, 3 adet Tablet, 8 harddisk, 23 adet flash bellek, 1 adet bilgisayar kasası, 1 adet yazıcı, 99 adet 401.000 TL değerinde çeşitli ziynet eşyası, 34.020 TL, 4635 Euro, 31.895 Dolar ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kamuoyu ve vatandaşların can ve mal kayıplarının önlenmesi adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195