Title of a News Article

Urfa'da güpegündüz hırsızlık yapacaklardı!

Urfa'da güpegündüz hırsızlık yapacaklardı!
banner206

Şanlıurfa'da, çöp toplayıcısı 15 yaşlarındaki 2 çocuk klima motorunu çalmaya kalkışırken yakalandı.

Merkez Haliliye ilçesi Şair Şevket Mahallesinde çöp arabalarıyla konteynerlerden atık çöp toplayan yaşları 13-15 arasındaki 2 çocuk gündüz vakti boylarının erişemediği yükseklikteki klima motorunu çalmaya yeltendiler. Bahçelievler olarakta bilinen Şair Şevket Mahallesi Çarşı caddesinde hırsızlık yapmaya kalkışan 2 çocuk, yüksekteki klima motoruna kendi çöp arabalarının yardımıyla uzanmaya çalıştılar. Caddede ki bir esnafın dikkatinden kaçmayan şüpheli çocuklar suç üstü yakayı ele verdiler

Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri ve polislerin olay yerine intikal etmesiyle esnaf tarafından yakalanan çocuklar bir süre burada bekletildi. Bu esnada çocuklardan birinin kaçarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Ekiplerin gelmesi üzerine zabıta ekipleri çocukların çöp arabasına el koydu. Yakayı ele veren fırıldaklardan biri ise polis tarafından gözaltına alındı.

Bu tarz olaylarla sık sık karşılaştıklarını dile getiren bazı esnaflar belediye ve polis ekiplerinin bölgede daha çok tedbir almalarını istediler.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2021, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195