Title of a News Article

Urfa Emniyetinden büyük operasyon

Urfa Emniyetinden büyük operasyon
banner206
 Şanlıurfa’da PKK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda aralarında bir Çinli ve Suriyelin inde olduğu 31 kişi yakalandı.

Şanlıurfa il Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu'nun direktifleri sonucu terör örgütlerine yönelik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren İstihbarat ve TEM Şube büyük bir başarıya imza attılar.
PKK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik çalışma yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/PYD-YPG terör örgütüne katılarak yabancı terörist savaşçı olma arayışında olan biri Çinli olmak üzere yabancı uyruklu 2 teröristi yakaladı. Terör örgütü ile işbirliği yaptıkları belirlenen 18 şahıs da gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda ise 5’i Suriye uyruklu toplam 7 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 2’si tutuklanırken, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Ayrıca PKK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik düzenlenen bir diğer operasyonda biri Suriye uyruklu olmak üzere 4 kişi yakalandı

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195