Title of a News Article

Urfa'da akılalmaz olay! Saldırının nedeni pes dedirtti

Urfa'da akılalmaz olay! Saldırının nedeni pes dedirtti
banner206

Şanlıurfa'da, okul idarecileriyle tartıştıktan sonra okulu basan öğrenci silahla 3 kişiyi yaraladı.

Olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesindeki özel Cezeri Akademi ve Teknoloji Kolejinde yaşandı. İddiaya göre idarecilerle tartışan 16 yaşındaki öğrenci İ.D., okuldan ayrıldı. Bir süre sonra pompalı tüfekle okul önüne gelen öğrenci rast gele ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Müdür Yardımcısı Suat A., güvenlik görevlisi ve bir öğrencinin yaralandı

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, pompalı tüfekle okula saldıran öğrenci polisler tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

OKULA SİGARA İLE GİRMEK İSTEMİŞ!

Şanlıurfa Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Söz konusu yaşanan olayla ilgili öğrencinin silahla neden saldırdığı belli oldu.

Bu sabah saatlerinde Cezeri Akademi Koleji'nde yaşanan dehşet verici olayın sigara yüzünden meydana geldiği öğrenildi.

Pompalı tüfekle okula saldıran 16 yaşındaki İ.D'nin sigara ile okula girmek istediği ve okula alınmadığı için olayın yaşandığı belirtildi.

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"27.04.2023 günü, Özel Cezeri Akademi ve Teknoloji Meslek Teknik Anadolu Lisesinde meydana gelen ateşli silahla yaralama olayı ile ilgili olarak; okul öğrencilerinden İ.D. (16) isimli şahsın okula sigara ile girmek istediği, ancak okul yetkilileri tarafından okula alınmadığı belirlenmiştir. 

Yaşı küçük bu şahsın okuldan ayrılarak bir süre sonra elinde pompalı tüfekle geri döndüğü, ayağı ile okulun bahçe kapısını kırdığı, daha sonra hedef gözetmeksizin güvenlik kulübesine ateş ettiği olayda okulun müdür yardımcısı S.A., okulun güvenlik görevlisi G.M. ve okulda öğrenci olan H.A.’nın saçma ile yaralandığı tespit edilmiştir.

İ.D. isimli şahıs suç unsuru tüfekle birlikte olay yerinde yakalanmış, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Sarayönü Polis Merkezi Amirliğince olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2023, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195