Title of a News Article

Urfa'da araba kanala uçtu!

Urfa'da araba kanala uçtu!
banner206

Şanlıurfa'da, gece saatlerinde Mardin yolunda meydana gelen kazada bir otomobil kanala uçtu. 5 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da sulama kanalına düşen araç olayı saat 20.00 sıralarında Şanlıurfa - Mardin karayolu üzerinde bulunan Haliliye ilçesine bağlı Bakımlı kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. İlhami Demir’nin (20) kullandığı ve içerisinde 5 kişinin olduğu belirtilen otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 7 metre derinlikteki DSİ sulama kanalına düştü. Düşen otomobildeki Abdullah Demir (18) kendi imkanlarıyla kurtulurken sürücü İlhami Demir., Mehmet Reşat Demir, İzzettin Açıkgöz. ile ismi henüz öğrenilemeyen 2 kişi ise otomobilden çıkamadılar

Yaşanan feci olay sonrası jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri otomobildeki şahıslara ulaşamayınca su altı dalgıç polislerini çağırdı. Dalgıç polisler kısa sürede çalışmalara başlarken sağlık ekipleri ise kendi imkanıyla otomobilden çıkan yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Dalgıç polisler otomobilin içerisindeki 5 kişiyi canlı olarak kurtarmak için zamanla yarıştı. Otomobile ulaşan ekipler 3 kişinin cansız bedenine ulaşırken diğer 2 kişiyi bulma çalışmaları ise devam ediyor.

Kazanın yaşandığı bölgeye giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AFAD ve diğer yetkililer kurtarma çalışmalarını yakından takip ederek ekiplerden bilgi aldılar.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2022, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195