Title of a News Article

Urfa'da, bekçilerden kontrolsüz güç!

Urfa'da, bekçilerden kontrolsüz güç!
banner206

Şanlıurfa'da, dün akşam saatlerinde GBT sorgusu yapan sokak bekçileri tartıştıkları esnafa ve ayırmak isteyenlere kontrolsüz güç uyguladı.

Olay, Karaköprü ilçesi Atakent Mahallesi Atatürk caddesinde yaşandı. Edinilen göre, cadde üzerinde sokak bekçileri vatandaşlara yönelik GBT sorgusu yapıyordu. GBT sorgusundan geçen bir kaç şahıs ile bekçiler arasında tartışma yaşandı ardından kavga meydana geldi. Durumu gören ve ayırmak isteyen lokanta işletmecisi Muhammet Esad Yapıcı ile kardeşi Abdulkadir Yapıcı, çıkan kavgayı ayırmak istedi. Muhammet Esad ve Abdulkadir Yapıcı kardeşlerin geldiği gören bekçiler durumu yanlış anlamış olmalılar ki, onlara da müdahalede bulundular. Önce biber gazı sıkan bekçiler ardından da Muhammet Esad Yapıcı darp ettikten sonra yere yatırıp ters kelepçe taktılar. Yaşanan olay, çevredekiler tarafından an bean cep telefonuna kaydedildi.

Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde ters kelepçe takılarak yere yatırılan Muhammet Esad Yapıcı'yı kaldırmaya çalışan bekçinin söyledikleri ise şok etkisi yarattı.

Ters kelepçeli birinin yerden kalması oldukça güç bir durum. İte kalka Muhammet Esad Yapıcı'ya yerden kaldırmaya çalışan bekçinin 'noldu noldu, yalancı herif' demesi ise pes dedirtti.

Cadde üzerinde görev yapan bekçilerin kontrolsüz bir şekilde uyguladıkları şiddet vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Darp edilen Muhammet Esad Yapıcı hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçti. Yapıcı'nın burada darp raporu aldığı öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2022, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195