Title of a News Article

Vali Şıldak rakamları paylaştı...

Vali Şıldak rakamları paylaştı...
banner206

Şanlıurfa'da, İçişleri Bakanlığı'na Emniyet ve Jandarma trafik ekipleri son 1 ayda yaptığı denetimler sonucu binlerce araca trafik cezası kesildi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, trafik denetimlerinin arttığını dile getirerek yapılan uygulamalarla alakalı verileri paylaştı.

Trafik kurallarına uyulması noktasında denetimlerin arttığı şu günlerde ekipleri hummalı bir çalışma yürütüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü trafik şube polisleri ve İl Jandarma Komutanlığı trafik şube ekipleri, son bir aydır kent merkezi ve kırsalında yürüttüğü çalışmalar kapsamında 158 bin 222 aracı denetledi. Yapılan denetlemeler sonucunda 35 bin 551 araca ceza uygulandığı, Bin 758 aracın ise trafikten men edildiği öğrenildi.

Şanlıurfa Valisi trafik denetimiyle ilgili paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Trafik Kurallarına Uyulmaması Nedeniyle Pek Çok İnsanımızın Hayatı Kararıyor Şanlıurfa Genelinde Kazaları Önlemek ve Daha İyi Bir Trafik Düzeni İçin Denetimleri Arttırdık Son 1 Aylık Dönemde Polisimiz ve Jandarmamız Tarafından; 158 Bin 222 Araç Denetlenmiş, 35 Bin 551 Araca Ceza Uygulanmış, Bin 758 Araç Trafikten Men Edilmiştir. Daha Huzurlu Bir Şanlıurfa İçin Trafik Kurallarına Uyalım."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195