Title of a News Article

Vizontele Filmi Urfa'da gerçek oldu

Vizontele Filmi Urfa'da gerçek oldu
banner206

Yılmaz Erdoğan'ın başrol oynadığı ve yönettiği Vizontele Filminin bir bölümünde oynanan sahne Şanlıurfa'da gerçek oldu. Asansör tamircisi Sabri Aslan, iş için gittiği binadan geri döndüğünde aracını çalıştırmak istedi fakat marş basmadı, çünkü aracının aküsü çalınmıştı.

URFASTAR/ÖZEL HABER

Trajikomik olay Şanlıurfa'nın merkez ilçesi Haliliye'ye bağlı Sancaktar mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, asansör tamircisi Sabri Aslan, bakım onarım için Sancaktar mahallesindeki verilen adrese gitti. 1979 model otomobille işe koyulan Sabri Usta, aracını park etti ve asansör bakımı için binaya çıktı. Burada asansör bakım onarımı tamamladıktan sonra iş yerine geri dönmek üzere aracına binen Aslan, marşa bastıktan sonra çalışmadığını fark etti ve motor kaputu açtı. 

NE OLDUYSA O ANDA OLDU!

Arıza oluştu düşüncesiyle motor kaputunu açıp bakmak isteyen asansör ustası Aslan, akünün olmadığı fark etti. Kısa bir süre içerisinde akünün nasıl çalındığını hayretler içerisinde izleyen Aslan bir süre kendine gelemedi. 

Vizontele filminde Şafak Sezer'in 'baba akü yok' deyişi kulaklarında çınlayan Sabri Aslan babasını arayarak aynı cümleleri sarf etti. Baba Mehmet Aslan da şaşkınlık içerisinde 'akü nasıl yok' dedi. Sabri Aslan 'baba akü gerçekten komple yok' demesi bir taraftan güldürdü, bir taraftan da üzdü. 

Kim yada kimler tarafından çalındığı bilinmeyen akü olmadığı için araç ittirilerek götürüldüğü öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2022, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195