Title of a News Article

Yangını söndürmek varken, video çekmekte neyin nesi?

Şanlıurfa'da, önceki gün otoban girişinde bir otomobilde çıkan yangın esnasında kayda geçen görüntüler pes dedirtti. İtfaiye erinin yangını söndürme yerine video çekme gayreti akıllara durgunluk verdi.

Karaköprü ilçesine bağlı Kızlar köyü yakınlarında otoyol mevkiinde lüks bir otomobil de bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. Lüks otomobil de çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

VATANDAŞ HORTUM ÇEKTİ, İTFAİYE ERİ İSE VİDEO ÇEKME DERDİNE DÜŞTÜ!

Cayır cayır yanan otomobili söndürme çalışmaları sırasında yaşananlar adeta çileden çıkardı. 

Bir vatandaş tarafından cep telefonuna çekilen görüntülerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye daire başkanlığının itfaiye erinin yangına müdahale etmesi gerekirken kendi telefonuyla video çekme yarışına girmesi akıllara durgunluk verdi. Buda yetmezmiş gibi itfaiye hortumunu ise bir başka vatandaş çekti. O anlar an bean görüntülendi. 

Bir türlü otomobili söndüremeyen 2 itfaiye ekibinin yardımına bir başka ekip yetişti. Yangından bir kaç dakika sonra olay yerine gelen diğer ekip hızlı bir şekilde hortumu çekerek otomobilde çıkan yangını söndürdü. 

Çıkan yangını söndürme yerine videoya çekme yarışına giren itfaiye erinin kime, neden ve hangi sebeple video çektiği ise bilinmiyor. 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ!

Görüntülerin yaşandığı esnada ismi öğrenilemeyen itfaiye erinin yangını bırakıp videoya çekme merakı sosyal medyada büyük tepki gördü.

Lüks otomobilde çıkan yangında can kaybı yaşanmazken büyük ölçüde maddi zarar meydana geldi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2022, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195