İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde Skandal!

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde görevli hemşire Emre Kale, yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası olan 63 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulundu. Olayla ilgili hazırlanan iddianamede, iğrenç detaylar yer aldı. Kale'nin cinsel istismardan önce yaşlı kadına, tedavisinde kullanılmayan hidromorfin içerikli bir ilaç verdikten sonra cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı.

İzmir  Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan hemşire Emre Kale (29) hakkında iddianame hazırlandı. Kale'nin cinsel istismardan önce N.C.'ye tedavisinde kullanılmayan hidromorfin içerikli bir ilaç verdikten sonra cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Kale, 40 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Feci Kaza; Ölü ve Yaralılar Var Feci Kaza; Ölü ve Yaralılar Var

Akciğer kanseri olan N.C., 24 Nisan'da Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. Durumu kötüleşen N.C.'nin 5 Mayıs'tan itibaren bilinci kapandı. İddiaya göre N.C., Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Yoğun bakım ünitesinde yatarken, 17 Mayıs'ta hastanede hemşire olarak görev yapan Emre Kale tarafından nitelikli cinsel saldırıya uğradı.

N.C.'nin yattığı odaya ilaç almak için giren hemşirelerden E.E. ise yaşanan olayı görüp, durumu üstlerine bildirdi. Yoğun bakım ünitesindeki güvenlik kameralarını izleyen güvenlik personeli, nitelikli cinsel saldırıyı kameradan tespit etti ve görüntülerle birlikte polise şikayette bulunuldu.

Haberler.com