Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ali Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’da düzenlenen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’nda sektör temsilcileri ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fuarda stantları tek tek ziyaret eden Eyyüpoğlu, hem firma temsilcileriyle görüş alışverişinde bulundu hem de projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılanan Eyyüpoğlu’nun fuar alanındaki temasları dikkat çekerken, iş dünyasının nabzını tutan görüşmeler gerçekleştirdiği görüldü. Özellikle üretim, istihdam ve ticaretin geliştirilmesine yönelik mesajları, sektör temsilcileri tarafından yakından takip edildi.

Fuar ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’nın üretim ve ticaret potansiyeline dikkat çekerek, “Şehrimizin kalkınmasına katkı sunan tüm firmalarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Bu tür organizasyonlar, hem sektörler arası iş birliğini güçlendiriyor hem de ilimizin ekonomik dinamizmine önemli katkılar sağlıyor” dedi.

Şanlıurfa’da düzenlenen fuarların her geçen gün daha da geliştiğini belirten Başkan Adayı Eyyüpoğlu, bu organizasyonların kentin ticari vizyonuna değer kattığını ifade etti. Fuarda oluşan yoğun ilgi ise Eyyüpoğlu’nun sahadaki karşılığını bir kez daha gözler önüne serdi.







