Title of a News Article

Aksoy Yıldız'ı ağırladı

Aksoy Yıldız'ı ağırladı
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız AK Parti 7.Olağan kongresi öncesinde yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Bahattin Yıldız bu açıklamasının ardında İlçe Teşkilatlarını ve belediye başkanlarını ziyaret ederek helallik istedi.

İl Başkanı Bahattin Bozova Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve belediye meclis üyeleri ile yaptığı kısa bir görüşmenin ardında kendilerinden helallik istedi.

Başkan Yıldız; ‘ bugüne kadar görev yaptığı süre içerisinde gerek Bozova ilçe teşkilatı olarak gerekse Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri ile sık sık bir araya gelerek Bozova için yapılacak ve yapılan hizmetler noktasında görüş alış verişinde bulunduklarını, AK Parti bir dava partisidir. Onun için bu dava yolunda bugüne kadar birlikte hareket ettiğimiz tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bu dava için hep birlikte mücadele vereceğiz’ dedi. Bozova belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise, ‘bugüne kadar il başkanı olarak görev yaptığı süre içerisinde gerek ilçemiz sorunlarını gerekse halkımızın sorunlarını il başkanımızla çözüme kavuşturma adına mücadele verdik. Başkanımıza bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Yine birlikte çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Belediye başkanını ziyaret eden İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Murat Yetkin Vuran, Hasan Suyun, Teşkilat Başkanı Orhan Çelik, eşlik ettiler.

Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Suphi Aksoy İl Başkanı Bahattin Yıldız’a hediye takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195