Title of a News Article

Başkan Aksoy'dan Regaip Kandili mesajı

Başkan Aksoy'dan Regaip Kandili mesajı
banner206

Başkan Aksoy’dan Regaip Kandili mesajı

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yayınladığı mesajında, rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin iyilik ve hoşgörü hislerinin güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlenmesine vesile olması temennisinde bulundu. 

Bütün İslam aleminin heyecan ve sevinçle beklediği mübarek üç aylara girildiğine dikkat çeken Aksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu manevi iklim zamanlarını fırsat bilerek aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmalı; kin ve nefreti bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Tüm İslam alemi bu mübarek gün ve gecelerin feyiz ve bereketinden istifade etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Bozovalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilli'ni kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195