Title of a News Article

Başkan Aksoy, husumetli aileleri barıştırdı

Başkan Aksoy, husumetli aileleri barıştırdı
banner206

Bozova ilçesinde geçtiğimiz günlerde iki aile arasında yaşanan tatsızlığı, ortadan kaldırmak adına Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy her iki aileyi bir araya getirerek barışı sağladı. 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy öncülüğünde geçtiğimiz aylarda ilçe merkezinde iki aile arasında yaşanan husumeti sonlandırma adına her iki aile büyükleri ile görüşerek husumeti barışla noktalanmasını sağladı. Bozova Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Çay bahçesinde düzenlenen barış yemeğinde bir konuşma yapan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘öncelikle her iki aile büyükleri ile yaptığımız görüşmeler sonrasında barış için onlarda desteklerini gösterdiler. Her iki ailemizde yakın akraba ailelerdir. İlçemiz başta olmak üzere şehrimizde ülkemizde ve coğrafyamızda bu tür hadiselerin yaşanmaması ve herkesin barış içerisinde yaşamalarını diliyorum. Bugün burada Akgün ve Satıcı aileleri arasındaki husumeti barışla noktalanması ayrıca bizleri sevindirmiştir’ dedi. Her iki aile büyüklerinin de hazır bulunduğu barış yemeğinde yapılan dualarla aileler barıştı. 

BAŞKAN AKSOY BARIŞ’A VESİLE OLDU 

Özellikle Bozova ilçesi başta olmak üzere Şanlıurfa ve Türkiye’nin dört bir yanında husumetlerin yaşanmaması için temenni dileklerinde bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘ilçemizde bugüne kadar yaşanan husumetlerde halkımızın duyarlılığı sonucu husumetler barışla noktalanmaktadır. Bugün burada yine her iki ailemiz arasında istenmeyen bir nedenden dolayı yaşanan tatsızlığı barışla sonuçlandırma adına bir araya geldik. Bu barışın sağlanmasında başta bölgemizin kanaat önderi Seyda Muhammed Zahit Öncü,Esnaf ve Sanatkar oda başkanımız Nihat Satıcı, Ak Parti eski ilçe başkanımız Mehmet Akgün, Hastane Başhekimimiz Dr. Mehmet Fatih Aksoy, ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2022, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195